Vacature Kerkelijk Bureau

Het College van Kerkrentmeesters wil mensen van onze gemeente vragen om te solliciteren voor de functie op het kerkelijk bureau. Onze zeer gewaardeerde Jany Steur bereikt dit jaar de pensioengerechtigde leeftijd. Wij zoeken een opvolger voor deze functie. Het gaat hier om een betaalde functie voor minimaal 20 uur.

De werkzaamheden bestaan uit: het afhandelen binnengekomen post/telefoon/mail; het verwerken en archiveren bestellingen collectebonnen; ondersteuning CvK en ledenadministratie; controle ontvangen toezeggingen Kerkelijke bijdragen; opvragen akkoord voor te betalen facturen en archiveren na betaling door KKA; controle van Declaraties en Urenregistraties personeel kosters, jeugdwerkers, etc.; bestellingen kantoorbenodigdheden, avondmaalswijn en huwelijks-Bijbels; archivering administratieve papieren met betrekking tot kerkgebouwen, verzekeringen en overige administratie.

Wij denken aan iemand met de volgende competenties: accuraat, betrouwbaar (veel vertrouwelijke informatie), administratief inzicht, verantwoordelijkheidsbesef, bekend met het (bestuurlijke) kerkelijk leven in de PGA-B, zelfstandig kunnen werken (veel alleen) en zeker geen digibeet.

Opleidingsniveau is minimaal MBO, het liefst een administratieve richting.

Wij bieden een salaris conform de cao van de PKN, in eerste instantie een contract voor 1 jaar met daarop volgend een vaste aanstelling als het van beide kanten bevalt.

Sollicitaties worden uiteraard vertrouwelijk behandeld.