Kliederkerk tussen de lammetjes

Zondag 22 april is er weer Kliederkerk! Deze keer niet in de Paaskerk, maar op een bijzondere locatie: tussen de lammetjes! Ontdek, klieder en vier je met ons mee deze zondag?

Kliederkerk is voor kinderen van 5 tot en met 12 jaar die samen door middel van creatieve, sportieve en gekke activiteiten Bijbelverhalen willen ontdekken.

Opgeven kan vóór 21 april bij jeugdwerker Nienke van der Heiden, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , 06 - 37 22 76 76 of kijk op www.facebook.com/KliederkerkAmstelveen.

Kliederkerk is voor kinderen van 5 - 12 jaar die samen door middel van creatieve, sportieve en gekke activiteiten Bijbelverhalen willen ontdekken. Wij willen voor kinderen en de mensen om hen heen een plek zijn waar ze op een ontspannen manier samen mogen ontdekken wat deze verhalen ons vandaag de dag te zeggen hebben.