Algemene zaken rondom en in de kerk

Veel gestelde vragen

Vraag: Is de kerk voor rolstoelgebruikers toegankelijk?

Antwoord: De kerk is rolstoelvriendelijk en er wordt ruimte voor gereserveerd.

Vraag: Is er in de kerk een ringleiding aanwezig?

Antwoord: In de kerkzaal is een ringleiding aanwezig.

Vraag: Hoe zit het met de parkeergelegenheid bij de kerk?

Antwoord: Parkeren van maandag-vrijdag van 09.00-19.00 uur, betaald parkeren, 1.40 per uur,is er voldoende parkeerruimte aanwezig. Zie deze link voor verdere info, betaald parkeren bij de kerk.

Vraag: Heeft de kerk een fietsenstalling?

Antwoord: De kerk heeft een fietsenstalling naast de kerk en deze is s, avonds verlicht.

Vraag: Hoelang duren de diensten?

Antwoord: Tussen de zestig en vijfenzeventig minuten.

Vraag: Is er gelegenheid tot kennismaken?

Antwoord: Ja, op zondag na de dienst met een kopje koffie; Op vrijdag onder Kannen en Kruiken en verder bij de vele activiteiten. Met de predikant ds. H. U. de Vries Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  zie verder onder Pastoraat

Vraag: Is er kinderoppas?

Antwoord: Er is een kinderoppas aanwezig.

Vraag: Is het een actieve gemeente?

Antwoord: Veel gemeenteleden voelen zich betrokken bij de kerk en zetten zich daarvoor in.

Vraag: Heeft de Pelgrimskerk een bankrekening?

Antwoord: ING 66.09.04 t.n.v. Protestantse Gemeente Amstelveen-Buitenveldert, wijkkas Pelgrimskerk.