Elke zondagochtend zijn de kerken binnen de Protestantse Gemeente Amstelveen – Buitenveldert open. In de Kruiskerk en Paaskerk starten de vieringen om 10.00 uur en in de Pelgrimskerk om 10.30 uur. Kijk in de kalender voor alle komende bijeenkomsten.

De kerk is niet alleen op zondag een ontmoetingsplaats. Op deze website vindt u alle activiteiten rond en om deze kerk. Iedereen is uitgenodigd om mee te doen, kerkelijk of niet, jong en oud. Zo zoeken we naar ontmoeting en naar verdieping rondom levensvragen, Bijbelse verhalen en geloof.

In de kerk zoeken wij verbondenheid met God. Vanuit die verbondenheid verbinden wij ons met elkaar en zijn we verbonden met de generaties voor en na ons. In de kerk geloven we dat God zich aan ons verbindt en, door ons, aan de wereld waarin wij leven. De kerk is de plek waar je anderen gelovigen ontmoet,  waar de liefde van God zichtbaar en tastbaar is. De kerk is de plek waar je gevoed wordt en waar je groeit. En niet alleen jij, maar jij, samen met de andere gelovigen.

We hopen dat het u en jou veel inspiratie te bieden in het komende seizoen.