Zomerprogramma 2019 Activiteitenprogramma van De Goede Herder en de Pelgrimskerk.

Muziek op de zondagmorgen 2019 2020 Naar een idee van Bert ’t Hart, ds Schoch  lees meer

Linguae Atque Cordis Vocaal ensemble, Linguae atque Cordis olv Bert ’t Hart. Het koor treed op tijdens catantediensten met solisten en instrumentalisten.

Cantorij De cantorij van de Pelgrimskerk werkt aan 7 kerkdiensten mee, waaronder de vieringen met Kerstmis, Pasen en Pinksteren.

God zegt: Ik ben het begin en het einde. Wie dorst heeft geef ik vrij te drinken uit de bron met water dat leven geeft.

Apk 21:5-7