Winterprogramma 2019-2020 Activiteitenprogramma van De Goede Herder en de Pelgrimskerk, een bestand om te downloaden

Muziek op de zondagmorgen 2019 2020 Naar een idee van Bert ’t Hart, ds. Schoch,  een bestand om te downloaden

Linguae Atque Cordis Vocaal ensemble, Linguae atque Cordis olv Bert ’t Hart. Het koor treed op tijdens catantediensten met solisten en instrumentalisten.

Cantorij De cantorij van de Pelgrimskerk werkt aan 7 kerkdiensten mee, waaronder de vieringen met Kerstmis, Pasen en Pinksteren.

Overdag bewijst de Heer mij zijn liefde, ?s nachts klinkt een lied in mij op, een gebed tot de God van mijn leven.

Ps 42